Thuis

Leeman Display Technology Limited

Van goede kwaliteit SMD LED-Display voor verkoop
Van goede kwaliteit SMD LED-Display voor verkoop
Ja, ben ik tevreden met de LEIDENE van dit verkopersleeman perfecte schermen. - L.A. Meijs, MBA, Vegas, Verenigde Staten, de LEIDENE Schermen LLC

—— M. Richard

De grote kwaliteit bij een betaalbare prijs en de uitstekende opgeloste costumierdienst van Leeman-volkeren, om het even welk probleem is geschikt. - Mexico, LEIDENE technologie van DMX

—— M. PEDRO JESUS CONDE

Gelukkig om samenwerking op lange termijn met de mensen van Leeman te bouwen, zijn zij zeer zeer professioneel, vertrouwen wij op hen - HET PRO GELEIDE LICHTE UK LTD.

—— M. Paul Grady

Wij adviseren u sterk het LEIDENE van Leeman videomuurscherm, perfecte producten - Frankrijk, Europa. LEIDENE Internationale Winlight.

—— M. Marc OSSWALD

Ik adviseer deze verkoper Leeman en geef 5 sterren, hoogtekwaliteit en snelle levering. - Chili, LEIDENE van GRUPO 3G LTDA.

—— M. Marcelo Gaete Crichton

Wij verheugen ons op de bouw van een verhouding op lange termijn met Leeman-Beperkte Vertoningstechnologie. - De Oekraïne, LEDStyle.

—— M. Vasyliy Melnik

Mijn partner en ik bezocht Leeman-fabriek in twintigste - 25 Juli, het milieu van de workshop is zeer goed. - Duitsland, LEDALL-Reclametechnologie.

—— M. Mohammed Abahssain

De uw LEIDENE vertoning werkt uitstekend en onze overheden is zeer tevreden met de uw schermen. - Colombia, AlfaCom-SAS, Groep.

—— M. Jorge Gomez Torres

Ik ben online Chatten Nu

Leeman Display Technology Limited

1 2 3 4 5 6 7
Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited
Meeting Room Kantoor Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling (R&D) workshop Afdeling kwaliteit Productiemachine Testend Gebied

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LEEMAN
Aantal werknemers : 450~500
Jaarlijkse omzet : $10 Million-US$50 Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 90% - 100%
No. of QC Staff:: 20 People
No. of R&D Staff:: 50 People
Office Size:: 3000 square meters
Annual production capacity:: 58000 Square Meters
No. of Production Lines:: 18
Main Products:: LED Display Screen / LED Module / LED Card / LED Sign / LED TV / LED Curtain / LED Glass / LED Truck

„Ja, ben ik tevreden met de LEIDENE van dit verkopersleeman perfecte schermen. “ M. Richard L.A. Meijs, MBA, Vegas, Verenigde Staten, de LEIDENE Schermen LLC.

 

De „grote kwaliteit bij een betaalbare prijs en de uitstekende costumierdienst van Leeman-opgeloste Beperkte Vertoningstechnologie, om het even welk probleem is geschikt. “ M. PEDRO JESUS CONDE HERNANDEZ, Mexico, LEIDENE technologie van DMX.

 

De „uw LEIDENE vertoning werkt uitstekend en onze overheden is zeer tevreden met de uw schermen. “ M. Jorge Gomez Torres, Colombia, AlfaCom-SAS, Groep.

 

„Ik adviseer deze verkoper Leeman en geef 5 sterren, hoogtekwaliteit en snelle levering.“ M. Marcelo Gaete Crichton, Chili, LEIDENE van GRUPO 3G LTDA.

 

„Leeman-Beperkte Vertonings de Technologie is een verbazend bedrijf, koop ik heel wat altijd LEIDENE vertoningen van hen. “ M. JUAN CARLOS ALFARO, Trujillo, Peru. DE OPENLUCHTzak VAN ALAC.

 

„Blij om met Leeman-mensen opnieuw samen te werken, zijn zij geduldig om te antwoorden elk vraagt. Hoog - kwaliteit & de beste overzee dienst. “ M. Daniel Reynolds, het UK, Dynamo LEIDENE Vertoningen Ltd.

 

„Ik wil de vele LEIDENE schermen van Leeman-opnieuw Beperkte Vertoningstechnologie kopen. “ M. Fabio Alex de Moraes, Brazilië, Beste paragraaf Imporessora Solvente Ltda van Drukcomercio e Suporte.

 

„Mijn partner en ik bezocht Leeman-fabriek in twintigste - 25 Juli, het milieu van de workshop is zeer goed, gaf het Openlucht Volledige de Kleuren LEIDENE van P10 Scherm 320sqm ons een groot visueel effect.“ M. Mohammed Abahssain, Duitsland, LEDALL-Reclametechnologie.

 

De „Leeman-LEIDENE vertoningsmodules werken uiterst goed, zeer zeer lage prijs met hoogte - kwaliteit, ook zijn wij tevreden met de verleende diensten.“ M. Johnson Z.X. Alicante, Spanje. LEDITECH GELEID.

 

„Wij adviseren u sterk het LEIDENE van Leeman videomuurscherm, perfecte producten.“  M. Marc OSSWALD - C.E.O in Frankrijk, Europa. LEIDENE Internationale Winlight.

 

„Gelukkig om samenwerking op lange termijn met de mensen van Leeman te bouwen, zijn zij zeer zeer professioneel en verantwoordelijk, vertrouwen wij op hen. “ M. Paul Grady, het Verenigd Koninkrijk, het PRO LEIDENE LICHTE UK Ltd. 

 

„Wij verheugen ons op de bouw van een verhouding op lange termijn met Leeman-Beperkte Vertoningstechnologie. “ M. Vasyliy Melnik, de Oekraïne, LEDStyle.

 

„Ik ben zeer gelukkig met de Personen van Leeman, goede mededeling en de uitstekende algemene dienst.“ M. Stefka Kandeva, Bulgarije, LESI-2000 Ltd.

 

Beperkte de Vertonings de Technologie van Shenzhenleeman is een uitstekend bedrijf en HI-TECH de elektronische industrie die zich in LEIDENE LCD producten voor binnen en openlucht reclame, Zonne LEIDENE Verlichting, stadions, levende gebeurtenissen en alle toepassingen specialiseren. Gevestigd in 1994, werden wij deskundig in LEIDENE LCD vertoningstechnologie en wij vervaardigen in onze fabriek in Shenzhen-Stad, China, en onze producten omvatten al soort LEIDENE tekens, LEIDENE vertoningen, LCD touch screen, elektronische aanplakborden, de binnen en openlucht LEIDENE schermen, videomuren, tijd en temperatuurvertoningen, geanimeerde apotheekkruisen en tekens, de grote openlucht videoschermen, LEIDENE netten en gordijnen voor stadia, overleg en de bouwmuren.

 

Wij veroorzaken verkeersteken, digitale tekens, openluchttvs, elektronische gebiedsbanners en ook videoscoreborden voor stadions, evenals de mobiele LEIDENE videoschermen op vrachtwagens die overal binnen een stad, een staat of een land voor om het even welke gelegenheid kunnen worden gedreven.

 

Fabriek Directe Tarifering
Door de tussenpersoon te elimineren die wij onze klanten gegeven=worden= de beste prijs voor hun investering ervoor hebben gezorgd.

 

Klantenservice

Één van onze hoofddoelstellingen moet u de beste het kopen ervaring geven en met een teken opstappen dat in verhoogde omzet voor uw zaken resulteert.

 

Wij zijn trots om de beste waarborg in de zaken aan te bieden: Grote kwaliteit aan een betaalbare prijs en tot 5 jaar volledige garantie.

 

De onze LCD LEIDENE schermen worden uitgevoerd wereldwijd meer dan 100 landen en gebieden zoals de V.S., Canada, Mexico, Colombia, Brazilië, Chili, Argentinië, Japan, Korea, Thailand, Vietnam, India, Australië, Rusland, Zweden, Turkije, Iran, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, de Oekraïne, Israël, Spanje, Roemenië, Nigeria, Ghana, Zambia, Zuid-Afrika enz.

 

Zo aarzel niet, ons contacteren NOW voor een citaat!

 

Herstel hier het wachten op U!

 

www.fullcolorled-display.com

 

www.novaplanarled.com

Contactgegevens
Leeman Display Technology Limited

Contactpersoon: Mr. Leeman Group

Tel.: 86-755-86902546

Fax: 86-755-23732912

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)